Segmen bloglist & Blogwalking


Assalamualikum readers semua...Hari ni Rizal nak buat satu segmen  yang mana korang boleh join dengan mudah dan senang.Tutup mata pon boley.Tujuan Rizal nak buat segmen ini adalah bagi mengisi kekosongan bloglist Rizal yang baru nak buat dan disamping itu dapat memudahkan anda blogwalking bila Rizal dah buat list nama peserta nanti bagi membolehkan followers korang bertambah.

Syarat-Syaratnya..


1. follow blog ini


2. Copy banner Segmen Di atas .Lepastu Direct Link kat blog ni.

3.Buat entri mengenai segmen ini.

4. Tinggalkan Link URL entry blog anda di ruangan komen


5.Nama peserta yang join akan saya listkan.

10 Peserta yang terpilih by "Encik Random" akan Rizal letakkan di Bloglist Rizal.

Gudluck!





Comments

  1. Shawal join.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/11/segmen-bloglist-blogwalking.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Popular posts from this blog

Sains Komputer Uitm

Tips masuk Upsi (For freshy)

Teh Hijau Dan Aku.