Monday, December 28, 2015

Rindu Kemeriahan Berblogging dulu.


Haii Assalamualaikum semua :)

Selamat pagi semua, seperti biasa aku akan cakap, "Dah lama nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog". hahaha itulah kan, kalau sebok dengan semua gadget, blog sekarang ni dah macam tempat lepak bila boring je. huhu

Sebenarnya aku actually rindu lah kemeriahan blogger-blogger dulu-dulu. Kalau dulu ada blogger yang selalu buat tutorial blog, selalu buat giveway, selalu bagi freebies. Selalu buat contest tu semua. Rasa macam sekarang semua tu dah takda. Kenapa ha??

Diantara contest yang aku buat dulu..Meriah weyy...Folowers naik mendadak...


Bila difikirkan balik kan, mungkin sekarang dah ada banyak laman sosial kott. Macam twitter, instagram and wechat bagai. So kita prefer something like that lahh sebab is easier to carry for just texting in the phone right?

So actually this kind of things memang menjadi kan zaman berblogging dah menjadi suatu perkara yang hambar. Yelahh, dulu aku suka kot terjah dari blog ke blog yang lain. Sekarang takde pon yang selalu update buat contest tu semua.


Seriusss dulu blogging memang best. Tiap2 hari fikir hari ni nak update apa. Tiap2 hari cari blogger yang buat giveway and contest. huhu

Now, everything is different. And i miss all about that. 

P/S: Terasa nak buat contest lah, siapa nak join??? ................................krik,krik,krik.. hurmmm :(



No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...