Monday, April 20, 2015

Lab Physiology hari ini.


Assalamualaikum semua...
Pagi ni tiba-tiba aku mimpi ada orang jerit kat aku "dah pukul 9!!!!!!". Terkejut aku dibuatnya. Then aku terus bangun tengok jam. Alamak dah pukul 8.44 pagi!!! Aku dah lambat datang kelas lab physio pagi ni. Sekali aku tengok bilik housemate yang sama kelas pon masih terbongkang lepak tidur lagi. Amboiii sedap gila tidur. Yang lagi best group kitaorang pun masih terlajak tidur lagi tu...haha. Nasib lah aku terbangun. Kalau tak memang terlepaslah kelas lab hari ni.

Sampai-sampai kelas je nasib baik lah diorang tengah buat experiment. So lecture tak nampak kami masuk lambat. Hihihi. Selamat aku.... Kalau tak memang muka tebal lah aku dibuatnya kena marah dengan lecture. Itu aku, kalau si Imran kawan aku yang pemalu tu macam mana ntah kena marah depan classmate. Hahaha merah padam kot muka dia. Ceh, cakap orang, aku pon macam tu jugak.

Baiklah, hari ni kitaorang kena buat experiment pasal plant transportation. Memang mereput lah kitaorang dalam lab sebab kena tunggu dan observe bunga kekwa ni berjam-jam. Alahaiii... Rabak mata weyyy. Ngantuk tu tak payah cakaplah. Ni pun nak hilang ngantuk dengan update blog. Kih3


Bunga kekwa yang diuji kaji. Wangi bunga ni tau. Bau ketiak. Hak3

Masing-masing mereput dalam lab observe bunga kekwa ni. Tapi diorang bukan observe bunga ni, tapi observe henpon masing-masing.. Samalah oranng yang tukang cakap ni. Hahaha btw aku teringin nak buat experiment bedah dinasour. Baru syokkk. 




2 comments:

  1. Terbaik lh abam ni... saya suka sngt..

    ReplyDelete
  2. Cuba kalau normala ajar. Agak2 pergi tak even kol 8.50 tu? Kahkah

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...