Wednesday, March 25, 2015

Haii saya dah konvo!

Assalamualaikum semua.... Alhamdulillah sabtu lepas saya dah konvo!! hihi... mesti korang tertanya-tanya aku konvo apa kan. HAHA. aku konvo untuk SKM kos kulinari aku yang aku ambil dekat SURIA COLLEGE OF HOSPITALITY JB hari tu... Alhamdulillah aku dah tamat study untuk level 2. Tapi tak sambung level 3 sebab sekarang ni aku tengah study kat UPSI.hehe..

Bersyukur sangat-sangat sebab rasa puas walaupun 6 bulan study kat sana tapi dapat timba macam-macam pengalaman. Dari kelas hinggalah aku praktikal kat Suria. Walaupun dunia masakan ini sangat luas tapi mudah-mudahan suatu hari nanti sijil yang aku pegang nanti berguna untuk aku suatu hari nanti.

So aku konvo masa ni dekat dewan Iskandar UTM Skudai. Agak besar dan sesat jugak UTM punya tempat nih.

Parents aku yang menjadi tulang belakang and semangat untuk aku terus belajar dan berjaya.


Ok gambar muka aku tersangatlah kuih pau. Yang sebelah aku tu Lecture Bahasa Inggeris...Paling sporting and the best lah kalau masuk kelas dia. One thing aku teringat kelas dia masa aku tersalah sebut kayu manis dalam bahasa Inggeris. Spoillll lah aku. Bende senang nak sebut pon salah sebut. Apa apa pun time tu happy.



My great Lecture that teach me many things about culinary. Awesome guy and a good chef. Dah khawin dahh. Oopss..hehe tak tahu pun dia dah khawin. Tup tup ari tu datang Kolej member cakap dah khawin.haha apa-apa pun semoga jadi lecture yang baik hati dunia akhirat. I always wish the best for you.


Kawan2 study sama-sama dulu....Dah besar dah..haha Btw ada 2 orang kawan rapat aku lagi iaitu HALIM and Fazli..tak sempat nak bergambar. Gambar yang ada pon tak lawa dan tak layak masuk blog,hahaha sorry guys, tu lah tangkap gambar main-main.



Lecture-lecture from SURIA COLLEGE. 



Chef Fatah. Very talented Chef. He can Carving fruit by own. 



Ecang n Nurul



Duck Face bersama Nasha gebum gebum...hahaha



Time-time macam ni lah jerawat aku nak tumbuh setempaek kat atas dahi tu..hoho


Orang kata dilarang menggunakan henpon atau kamera ketika majlis sedang berlangsung. Tapi lantaklah aku dah bosan gila dalam tu so ambil gambar senyap2..hehe credit muka WAN kechik.


THE UPEN's STUDENT.haha


Last sekali gambar skandal aku..hoho prasan bakhangggg..hakhakhak credit untuk budak belakang yang paling spoiler pada abad ini.


#SURIA #COLLEGE #CONVOCATION 



1 comment:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...