Saturday, June 28, 2014

Segmen "Jom Kenal Blogger sambil Blogwalking"

Assalamualaikum...

Hari ni nak buat segmen khas untuk blogger semua..




Tujuan utama segmen ini ialah :

1.Nak kenal blogger
2.Merapatkan silaturahim sesama blogger
3.Dapat blogwalking sambil menambahkan followers anda

Peraturan dia senang je..


1. Tulis Tajuk Entry "JOM KENAL BLOGGER SAMBIL BLOGWALKING"

2.Letakkan banner saya yang comel tu.Lepastu Direct link kat blog ni.

3.Dalam entry sila letak:

-Nama Famous
-Status
-Warna dan makanan kegemaran
-Tempat belajar/kerja
-twitter (kalau ada) tak nak letak pun tak mengapa
-wechat (kalau ada) tak nak letak pun tak mengapa
-hobi

dan paling penting..
-Cerita tentang apa-apa pasal diri anda. 
(panjang ayat tidak boleh kurang 15 perkataan, lebih tak apa. Nak buat satu karangan panjang pun boleyyy.)


4.Kalau dah siap, letak link entry anda diruang komen bawah ni.

5.Tarikh tutup 7 JULY 2014

gud luck!!!


!!SENARAI PESERTA!!
....JOM BLOGWALKING....




10 comments:

  1. Done! :)
    http://luvsupplements.blogspot.com/2014/06/jom-kenal-blogger-sambil-blogwalking.html

    Jom! :)

    ReplyDelete
  2. Dah join !
    http://peminatsetiamaherzain.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-kenal-blogger-sambil.html

    ReplyDelete
  3. dah join
    http://www.dianadin.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. done!

    http://loveneddy.blogspot.com/2014/07/segmen-jom-kenal-blogger-sambil.html

    ReplyDelete
  5. ayie join juga..
    jom blogwalking

    http://azrinrahim.blogspot.com/2014/07/segmen-jom-kenal-blogger-sambil.html

    ReplyDelete
  6. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2014/07/jom-kenal-blogger-sambil-blogwalking.html

    saya join... tq

    ReplyDelete
  7. saya dah join! sila baca di sini!

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/07/jom-kenal-blogger-sambil-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. feel free to visit :)

    http://tulisukesuke.blogspot.com/2014/07/jom-kenal-blogger-sambil-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. ala, dah terlepas da pulak segmen ni

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...