Tuesday, June 10, 2014

Aku Kembali!!


Fuhh..tiup habuk-habuk yg berada kat blog aku ni.Rasanya dah berbulan-bula aku tak update blog ni kan.Asyik-asyik menyepi diam tak berlagu.Hahaha
Ada siapa-siapa rindu aku tak???

krikk...krikk...krik....



Lepastu aku godek-godeklah blog aku ni...Nak tukar header guna photoshop.Macam-macam aku buat.Tapi satu pun langsung tak sesuai.Asal letak muka aku jerk tak sesuailah header yg aku buat ni.Hahaha. Last-last aku letak jerk huruf dengan trademark baru.. "PUN BOLEYYY". hahaha Zaman Budak skema sudah berlalu.Now aku seorang belia remaja yg berwawasan sudahh..hahaha


Kenapa aku pakai baju chef ni?? kenapa? kenapa muka poyo sangat? hahaha
nanti aku cerita yerr...sabar...

Lepas je aku berhenti dari Uitm, aku jarang sentuh blog aku ni.Aku diam tak berlagu.Bila orang tanya aku senyap je.Kenapa aku berhenti Uitm? Diploma sains komputer macam mana? lepas berhenti tu sambung belajar mana? what is your life after that? haaaaa semua ni akan aku update akan datang.Sebab aku sekarang ni dalam mood Blogger.

Kalau nak tahu sekarang ni aku sambung diploma kat Upsi. Diploma tuttttttt...rahsia uOllllsss,,,,hahaha nanti aku bagitahu yerr...And then jangan lupa blogwalkinglah blog aku ni....

Byee!!!


Alhamdulillah...Aku sudah jadi Student "Ibu kandung suluh budiman"










1 comment:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...