Tuesday, February 4, 2014

Terserempak Pasangan Indon

Assalamualikum..

Hai semua, lama aku tak blogging kan, urmmm maklumlah budak sibuk kan.Tapi jangan risau, aku sentiasa jelajah blog korang.Tapi kan rasa macam nak cari mood menulis blog tu takdelah.Mungkin Wifi kat hostel aku ni macam siput khinzir kot..Urmmmmm boringgg,, hehe

Hari tu aku ada nampak seorang pasangan kekasih warga indonesia kat tempat gelap.Perasaan masa tu rasa cuak pun ada sebab masa tu tempat gelap kan.Tapi hati ni terdetak-terdetak nak skodeng diorang buat apa kan.Hey! korang jangan salah faham pulak eh aku bukanya kaki skodeng, cuma masa tu aku tengok pasangan couple ni lain macam.Masa aku pura-pura jalan tepi diorang di samping mata aku menjeling dan telinga aku terpampang dengar perbualan diorang.Sekali kau, tiba-tiba terkeluar Sinetron Indon..

Perempuan: Kamu memang Brensek!!!!! brensek!!!! brensek!!!
Lelaki: urmmmm....
Perempuan: Brensek!!! brensekk!!



Hahaha, aku tengok jerk diorang bergaduh.Yang peliknya perempuan tu punyalah marah macam Mak Cimpazi sembelit, yang lelaki tu cool jerkk...tak cakap pun apa-apa.Maybe lelaki ni boleh control marah dia kot...Biasalahkan, lelaki kan penyabar.huhuhu

















No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...