Saturday, May 18, 2013

Alhamdulillah....dapat UPU..

Assalamualaikum..


Semalam lepas balik sekolah aku terus rasa nervous nak Online check keputusan UPU, rasa takut gementar sangat nak bukak ladtop kot-kot tak dapat.Seperti biasa sebelum bukak apa-apa aku mesti bukak Facebook dulu untuk check kawan-kawan aku punya status.Mana tahu diorang dapat, tumpang seronoklah aku kan.
Lepastu aku buka google, type UPU.Sampai kat laman web UPU aku buat semakan pakai nombor IC aku...then aku tekan button "hantar"..
Lepastu tunggu punyalah lama...asyik loadinggggggggggg lama giler..Mulut aku asyik-asyik sebut bismilah,bismilah,bismilah banyak-banyak dengan harapan aku dapat tawaran UPU.

Alhamdulillah.....


Sains Komputer?? apakah itu??
hahaha dapat benda yang aku minat...iaitu komputer.
Janji aku dapat masuk U.....walaupun aku banyak mintak sains, sains komputer jugak yang dapat.Mungkin itu yang terbaik untuk aku.Alhamdulillah...

YahoooooOOOOoOO...



Exited nih....huhu....



3 comments:

  1. wahhhh tahniah2....

    sme kos cm kawan akk dulu =)

    good luck

    uitm di hati ku

    akk pon bdk uitm dulu =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Bang ;)
    Buat Yang Terbaik..,
    (Y)

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...