Thursday, March 21, 2013

Result SPM Aku.




Tadi lepas ambil result, aku terus cabut lari dari PAPARAZZI...

Sebab.....Result aku tak seberapa...

I need Time,,,,to calm down my pressure Otak di kepala....



P/S: Walaupun kecewa, kita mesti redha dan Bersyukur, Sebab itu Allah dah buat yg terbaik buat kita..





12 comments:

  1. hehe...byk cemerlang 2... congrat dik..

    #apsal pic 2 mcm kabur2..? heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sAJE TAK NAK BAGI ORG NAMPAK SEMUA...hihi,

      Delete
  2. Salam, remember me ea? Kimia D? Awk dapat D ke kimia?
    haha, boleh kalau ada subject yang D. Lagipun A awak banyak :)
    Congrates. Cita2 awak still boleh tercapai.
    Result SPM hanya penentu masuk U mana. Not the kerjaya. Nanti kat U/Matriks nanti baru penentu course kerjaya. Goodluck!

    ReplyDelete
  3. alah rileks la bro..hal kecik je...kuatkan usaha kuatkan semangat insyaallah berjaya.no worry :)

    ReplyDelete
  4. spm nk tentukan masuk mana je, nnti kalau masuk u ke apa, baru buat betul2 sebab lepas tu nak keje da, kwan sis rmai result tak bagus sgt time spm tapi dekat u diorg cemerlang sebab diorg buat betul2..insyaallah berjaya nnti :D

    ReplyDelete
  5. awak dah buat yang terbaik ! congratulations anywayyy :D

    ReplyDelete
  6. congratess ye , teruskan perjuangan :)

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...