Monday, March 11, 2013

Photo Contest : Scary and Horror



nak join klik banner kat atas..

Aku join contest ni!!!



gambar ni aku edit pakai photoshop.....jangan merokok okey!!



8 comments:

  1. ajar eby boleh?....nice picture ....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah dan rumit kot nak buatnya...apa lagi nak mengajar...tp kalau IzaL rajin, IzaL buat TuTo eh..hehe :)

      Delete
  2. wahh ! menjadi laa . adda biase guna adobe ni utk buat benda snang2 jer . tk ad peluang lagi nak explore . pandai laa dia .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adobe ni nak kena telaah betol2, orang yg tak ada keje jerk buat adobe nih...huhuhu, sebab edit2 adobe nak kena real, mesti buatnya pun lama dan perlukan ketelitian.Setakat edit 5-10 minit tu pakai photoscape je lahh...

      Delete
  3. Jumpa di Nuffnang..
    All the best ya ! :D

    ReplyDelete
  4. --> check it out | TAHNIAH !


    http://www.kanvasdakwat.com/2013/04/pengumuman.html

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...