Monday, March 25, 2013

Kursus buat Biskut.

Assalamualaikumm...

Hari sabtu yg lepas aku ada pergi ke Kolej Komuniti untuk menyertai kursus pendek untuk Buat biskut.Sebelum ni aku ada jugak masuk kursus gunting rambut.
Entah kenapa aku masuk kursus buat biskut, aku bukannya ada bakat buat biskut.Maybe aku nak ilangkan kecewa result Spm aku, aku joinlah buat biskut tu.Orang kata buat biskut ni boleh hilangkan stress ye ka?? Sebenarnya niat lain ialah aku nak makan-makan biskut,haha

Okey masa aku masuk kursus tu kan,,,nampaknya ramai yang mak cik-mak cik join buat biskut.Mula-mula aku malu dengan diorang.Tapi lama-lama dah macam okey pulak sebab diorang semua sporting-sporting. Aiseyyyman mak cik, tak nak kenalkan anak dara mak cik ke kat saya..huhuhu *sorry mak cik tak suka menantu suka buat Biskut. Ewahhh, saya datang sini nak makan jerk mak cik..

Orang lain sebok buat biskut, aku tangkap-tangkap gambar..haha


Chocolate chip...sedapp weyy,, Orang kata jual chocolate Chip ni laku.Sebab ramai yang suka.Mahal pulak tu.So lepas ni aku ada harapanlah nak jual2 kan.kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (>_<)





Ini kuih tart Nenas, pehhhh memang super sedap..sebab lembut.

Amboii, creditlah mak cik...



Best jugaklah buat biskut ni, takdelah susah mana, yang penting ada bahan-bahan nya.Lepas buat biskut aku makan-makan sampai kenyang makan biskut.Gila cool~~

Terima kasih kat cikgu yang mengajar saya buat biskut yang sedap kat saya, Maaf sebab saya lupa nama cikgu.Tapi wajahmu takkanku lupa..Ku lihat chocolate Chip mesti ku terbayang wajahmu.Thank youuu..





4 comments:

  1. yang biskut tat nenas tu cik akak suka buat...memang ler leceh tak cik akak suka..hihi...cik akak tolong je...kalau nak uli2 tepung tu cik akak mintak maaf awal2...hihi...kalau tolong cik akak no. 1...

    ReplyDelete
  2. wah bukan senang nak tengok lagi join kelas buat biskut ni kan. hahaha

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...