Tuesday, February 12, 2013

WORDLESS Tuesday~~ #Bosan


Sejak bila ada Wordless tuesday, selalu wednesday..apa-apalah..

Boringnya malam ni.....apsal ramai tak update blog hari ni? biasanya waktu macam ni waktu aku blogwalking baca entry post baru korang.Tapi sikit pulak yang update blog.Mungkin balik kampung agaknye..besokkan kan ada yg dah mula kerja dan bersekolah..Hermmm bosannya..


Macam biasa kalau aku bosan,mesti aku guna khidmat Pak Cik Photoshop untuk menghilangkan kebosanan aku..hehe


P/S:Aku ni anti sikit kat budak Justin bibir nih..Jangan marah~~~




No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...