Segmen header siapa paling awesome part 2



Hari ini tetiba tertarik dengan satu segmen ni, sebenarnya aku tak beberapa suka nak join-join segmen ni semua sebab syaratnya menyusahkan aku.Nak kena buat sana sini...

Tapi blog yang ini aku sanggup buat ikut syaratnya sebab aku nak promote header aku..Muahahahahah!! Aku tertarik dengan perkataan "AWESOME" UH..huhu


SHAZRIZAL SHAHMY "BUKAN BUDAK SKEMA"

Ohsemm lahh sangat kan..hehe...hohohoho....huhuhu...

Kalau menang dapat Top-uP free...  nak join kat sini



Comments

  1. gudluck :)
    qiela singgah follow dari segmen yang same :)
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    mohon like sini ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Popular posts from this blog

Sains Komputer Uitm

Tips masuk Upsi (For freshy)

Teh Hijau Dan Aku.