Saturday, February 2, 2013

Luasanya permandangan Pinggang..


Assalamualaikum...

 Malam Tadi baru lepas balik kenduri Khawin .Jarang aku datang kenduri khawin malam-malam ni, sesekali datang lah jugak kan.  lebih-lebih lagi perut ni dah mula menyanyi lagu najwa latif, kosong~~kosonggg ong ong..


Bila nak pergi kenduri khawin ni mestilah nak pakai smart-smart kan.So aku terjumpa seluar Jean Kesayangan aku.Dah lamaaa aku tak pakai seluar aku tu.Agak berbulan-bulan sejak aku bertapa kat rumah tunggu Result exam aku tak pakai seluar aku tuh.

Semasa aku pakai,korang tahu apa yang jadi....

Seluar aku tak muat bahagian pinggang!! Seluar aku mengecut!! bencinya..siapakah yang dengki mengecutkan seluar kesayangan aku...Orang tu memang nak kena penumbuk besi aku..heishhhh...


P/S: Sebenarnya aku tak mengaku yang aku semakin gemuk sampai seluar tak muat...hihihi ni yang nak diet nih!!..ada sape-sape nak bagi tips untuk kurus...HoHohoho 

5 comments:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...