Wednesday, January 16, 2013

Merlin Season 6



Oleh kerana ketidak puas hatian disebabkan ending cerita Merlin yang macam hampehhh, dan mengharap season 6 akan kembali walaupon tak akan kembali.Aku try buat Merlin season 6 yang "Fake"..hehe..enjoy yerr~~~



Pada suatu hari...Merlin berjalan-jalan ditepi kebun jagung..tiba-tiba....

EPISODE 1














Oleh kerana Merlin takut...dia terus lari...
Morgana tak dapat mengejarnya kerana ketiaknya cedera..
.
.
.
.
.
.
.
Di istana Camelot..





























Ok aku sambung nyanyi..

WONDESPET DATANG MEMBANTU..
KAMI TAK BESAR..
DAN KAMI TAK KUAT..
BILA BEKERJASAMA SEMUA JADI MUDAH..
EYYYYYYY WONDESPET!!!





Dapatkah 3 mahluk lagenda Wondespet membantu Merlin mengalahkan Naga Morgana??..




TO BE CONTINUED...

BERSAMBUNG...

Cerita ini tak ada mengena dengan yg hidup mahupun yg dah mati.
Ini untuk hiburan semata-mata..


30 comments:

  1. hahaha enjoy baca merlin fake ni

    ReplyDelete
  2. hahaha.. rajin nya... i pun mengharapkan season 6..

    ReplyDelete
  3. Merlin season 6 coming soon 2013.. Not fake..

    ReplyDelete
  4. Merlin season 6 coming soon 2013.. Not fake..

    ReplyDelete
  5. haha , wonderpets yg muncul last-last . harharhar -.-

    ReplyDelete
  6. kehkehkeh. mohon share boleh? kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. @Warna Warni Kehidupandah takde keje nak buat..tu yg rajin sangat buat nih....ya! sokong 88%

    ReplyDelete
  8. Reza:yeke?? i hope so

    Mira: katun feveret tuh,tp minat lagu dia jelahh

    Dae : salah jampi kot..kah3

    Budak kampung: boleh jerkk...tapi kene letak link blog ni yerr..

    Imelda: hihi

    ReplyDelete
  9. merlin betul chekgu suke..
    merlin fake ni lagi chekgu suke..hehe

    ReplyDelete
  10. same lah,hrpkn merlin season6 jgk.
    btw,yg fake ni comel gile cte dye ^^,

    ReplyDelete
  11. Nice blog sob, Sukses selalu untuk anda, dan salam kenal dari saya :)

    ReplyDelete
  12. MwaaHAHAHA...!! Serius best cngat.. Klakar derr.. :)

    ReplyDelete
  13. hahahaha..hilang stress baca entry nie.nice entry

    ReplyDelete
  14. hahahha...best ar cite ni...x sbr ni nak tgu sambungannya..

    ReplyDelete
  15. hahaha.. sumpah kelakar !

    *singgah sini di pagi hari.. awwrrr

    ReplyDelete
  16. Akan ada session 6 nanti, diorang terpaksa habiskan kontrek utk 5 siri merlin sahaja. Tapi bila ramai peminat dan BBC nak merlin S6, positif nya diorang akan buat sambungan tapi 'suasana' berlainan - translate secara kasar dari sumber yg boleh dipercaya dari BBC.

    Aku nak Merlin and Morgana lawan cam epic Harry Potter bkn hampeh cam tu. Harap2 ada la ya.

    ReplyDelete
  17. ahahahhaa........ pandai wt lawak an....leh jd director ni :)

    ReplyDelete
  18. lawaknyer..suker..yang aku x suke bila ko kate ending merlin 5 hampeh...ok per...ker ko yg x paham...die wat ending mcm tu sebab utk wat sambungan season 6.. dlm tu siap bg hint utk season 6 lagi..merlin dh tua kerepot...

    ReplyDelete
  19. hahaha, kelakarlah. suka cerita merlin.

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...