Saturday, January 19, 2013

Awas! Cokelat Paling Ngeri


Kat kedai hari tu  aku ada terjumpa satu cokelat yang macam best tau...

Siapa pernah makan cokelat nih, yang iklan kat TV tuh yang dia cakap 
"Pelangi nih macam betol lahh" lepastu budak tu jatuhhh..iklan yg pelik..

Aku pun try lah beli kan,orang kata sedap cokelat nih.Masa tu ada dua warna plastik, satu hijau satu lagi warna merah.So aku amik warna Feveret aku merangkap bakal warna pelamin khawin aku nanti. haha.

Balik rumah aku try makan..aku bukak cokelat tuhh..kat cokelat tuh macam ada biji-biji macam gula pasir kan..aku pun try makan..


ini cokelatnya...



Apabila aku makan cokelat itu....
Tiba-Tiba...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




MASAMMMMMMMMMMM!!!!!!!

gila arr, aku makan punyalah banyak,Rupanya aku terlepas pandang yang itu perisa SOUR..masam tahap dewa tau tak..





18 comments:

  1. masam...

    tapi memang aku suke sampai ketagih...

    yehee...

    ReplyDelete
  2. hahak ! lawak seyh makannya sebelum mkn hati2 ! hahak

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    sy prnh kna kan adik dgn cekelat ni..
    berkerut muka adik,tahan masam..

    ReplyDelete
  4. tengok bungkusannya pun cyma da kecur telan air liur...terasa2 masamnya gula2 ni...heheheh...xleh jd ni cam nk kene li ni..

    ReplyDelete
  5. Rapunzel: masam derr..boleh ketagih kerw.?? darah tinggi nanti kang..

    CikArina: ye, ye, akanku brhati-hati sbelum makan.haha

    Fifi:Patutnya amik gambar masa dia berkerut muka tuh..hihi

    Cyna:Belikan saya sekali!!!

    ReplyDelete
  6. wahahha,sya ingatkan npe la bhya..tu la,sape suh beli warna hijau..nk manis beli warna merah..sya suka mkn bnda ni..hehe

    ReplyDelete
  7. kahkah ! bella dah pernah beli coklat ni . gila masam !! sampai kemut-2 muka tahan masam .

    ReplyDelete
  8. hahaha saya belum try makan lagi. tak sangka masam. lepasni taknak beli la sebab saya tak suka masam

    ReplyDelete
  9. kiteorang salu makan time kelas, bile ngantuk ngap ! huh sego mate ! hehehe

    ReplyDelete
  10. kih3 . lain kali tgk abes2 dulu itu perisa sour . ehek .

    ReplyDelete
  11. sya:habis tu dah warna hijau feveret colour nak wat macam mana..lepas nih beli yg merah lah.

    sabella: hahaha samalah kita..

    syahira:yup, jgn beli..nnti cepat tua...muahaha

    Miruku mato: sayangnya aku dah habis sekolah...tak boeh buat macam kau..

    Lieya yaya: yerr boss!!

    ReplyDelete
  12. Suka gila dengan Skittles ni! Kalau time study hampir tiap-tiap hari kot beli benda ni lepas kelas. Tapi beli yang packaging dia merahla sebab yang hijau ni memang masam.

    ReplyDelete
  13. tu coklat ek?bukan gula2. tapi ia sedapp laa :)

    ReplyDelete
  14. terkejut . ingatkan ape la td. mmg masammmmmmm :3

    ReplyDelete
  15. boleh luka dlm mulut makan benda ni -_-

    ReplyDelete
  16. Hahaa..lain kali jangan tengok expired date saja. Tengoklah nama makanan tu betul-betul. huhu ^^

    ReplyDelete
  17. HAHAHA tu le...masam yer?? huhuhu. kenapa tak tangkap gambar masa tuh then upload nak tgk gmbr mcm mana hehehe

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...