Saturday, June 30, 2012

Tetibe aku Terbuka lagu Westlife

"I wonder how,
I wonder Why, 
I wonder where they are,
The days we had,
The song we sang together"

pehhh memang teringat masa dulu-dulu aku darjah dua kecik-kecik lagi dah minat lagu jiwang macam nih.Bukan apa, dulu TV2 selalu tayangkan lagu westlife nih.Setiap kali keluar lagu westlife nih akak aku terkinja-kinja tukar channel kartun aku semata-mata nak tengok westlife.Lama-lama aku duk menghafal lagu diorang nih.Tapi setakat hafal korus jelah sebab masa tuh english aku masih tekedek-kedek.
Ditambahkan lagi masa darjah 3 tak silap aku kan, akak aku beli album dia, "coast to coast" kott tajuk album dia.
Then aku selalu bukak lagu tuh sambil aku main game komputer...memang bestlahhh lagu-lagu diorang...
Yang paling aku minat lagu "MY LOVE" dengan "All or Nothing"...Lepastu makin lama makin sepi diorang nih.Maklumlah dulu Takde Channel MTV..


Semalam tiba-tiba aku terbukak youtube lagu westlife nihhh..
Pehhh terus terimbau kenangaan masa kecik-kecik dulu...
Kira otak Medula Oblongata aku tiba2 berfungsi...muahahahaha

Sekarang diorang dah tua kottt..so tak ramailah wanita jambu nak minat kat diorang..
Yang penting aku suka lagu dan alunan muzik diorang,,


Ok..layann lagu nih mehh...

P/S: P/S tu apa??

1 comment:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...