Saturday, April 28, 2012

The Avengers, Filem terbaik


Tak sia-sia semalam pergi sampai ke Melaka semata-mata nak tengok filem Avangers nih.Lepastu terpaksa tunggu 2 jam untuk tengok yang 3D punya.Ternyata filem nih sangat best.


Dari mula sampai habis memang tak boring sebab ada adegan lucu perihal-perihal si Hero.Walaupun serius, cerita dia memang lawak.Tak rugilah bila kita tengok.Aksi yang berdebar-debar yang hebat terutamanya watak HULK tercukuplah hebat.


Cerita dia bermula apabila seorang mahluk dari planet lain iaitu abang kepada Thor nak ishtihar perang dengan bumi.Lepastu Pihak yang terlibat panggillah hero-hero supaya berkerjasama membantu untuk menghentikan perang tersebut.Lepastu korang pergilah tengok sendiri kat wayang...

Dalam filem nih aku paling suka watak Hulk dan iron Man.




2 comments:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...