Thursday, February 2, 2012

Guna Fibox Lagi best


Selepas berpisah dengan Shoutmix kesayangan....Terlalu susah untuk berblogwalking dari satu blog ke satu blog yang lain.
Aku ada jugak guna Cbox.Tapi Cbox nih sangat merumitkan dan menyusahkan bila kita nak blogwalking.Lepastu warna dan background Cbox sangat pudar dan mencacatkan sidebar blog aku.

Akhirnya aku terjumpa satu jalan Blogwalking yang mudah,simple,cantik dan tak menyusahkan bila nak blogwalking.




Kalau korang nak tahu,apa yang bestnya fibox nih kan ialah,kita tak payah letak link kita banyak kali.Macam shoutmixlah jugak.Lepastu kita boleh sign in pakai Facebook kita.Lepastu bila kita komen, akan keluar gambar Facebook kita.Best kan..

Jadi, apa kelebihan FiBox? Antaranya adalah :-
  1. Percuma 
  2. Pesanan yang ditulis akan terus dipamerkan tanpa perlu refresh terlebih dahulu.
  3. Dibangunkan oleh orang Melayu dan beragama Islam. 

Photobucket
Antara smiley yang ada pada versi beta

So,apa lagi....gunalah Fibox sekarang...
nak dapatkannya klik sini

"Senang blogwalking,senang dapat dapat pelawat,senang dpat follower"


No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...