Thursday, February 23, 2012

Bila aku marah dan stress


Marah nih, marah nih, marah nih.
tetibe jerk budak nih,
takde angin, takde ribut tiba-tiba nak marah. 
Masalahnya memang takde angin takde ribut....hati nih yang beribut-ribut dengan masalah-masalah yang melanda diutara selatan hati aku ni tau tak!!..

Gambar nih memang takde mengena dengan hal nih.

ok, masalah aku sekarang nih adalah exam first year aku dah nak dekat, memang aku dah lama bersedia,tapi apakah daya aku apabila otak nih asyik pikir negatif jerk.Sebab tuh aku MARAH!! 
marah nih,marah nih,marah nih
Angry nih angry nih angry nih....

last-last aku main game Angry bird

main game nih memang menyakitkan hati,sampai berjanggut pun aku tak penah habis menang game nih sampai akhir level.Bluurrr..marah nih,marah nih,marah nih..

Satu cara nak hilangkan marah...

Ambik wuduk lepastu solat. 

Ataupun aku selalu masok bilik layan lagu-lagu nasyid dan lagu rancak..

Aku suka dengar nasyid,yelakan aku kan budak baik. Bagi aku lah kan, lagu nasyid Opick dan Maher Zain adalah lagu nasyid yang boleh hilangkan stress aku bila mendengarnya.Betoiiii....lagu diorang memang indah-indah..


Kalau lagu rancak plak,aku suka dengar lagu Stacy....dan layan lagu-lagu KpOp.Memang otak boleh jalanlah bila kita dengar Muzik rancak nih..HOHO..

OK.bye



1 comment:

  1. aha.. len kali dgr lagu nasyid bula men angry birds.. kompom habis tu dalam satu malam.. :P

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...