Tuesday, January 17, 2012

Tiba-Tiba aku Melatah..


Apa perasaan anda(bagi yang lelaki) apabila kita berlagak cool...berlagak macho...tiba-tiba ada orang cuit badan kita dan kita melatah!..."oh mak ko!".Tak ke jatuh air muka.
Aku mengaku yang aku nih melatah...ermmm maybe terkejot sikit-sikit rrr..takdelah melatah yang over sangat.Bila orang usik jerk,adalah perkataan mencarut yang terrrrrkeluar kat mulut nih.


Mula-mula aku ingat nak belagak Macho kat adik-adik junior kat sekolah.Aku buat muka garang bagi diorang respect aku lah kan.Tiba-tiba termelatah depan dia.Awek cun tuhh...Jatuh segala air air yang ada kat muka aku nih.Malu lahh weyy..Diorang gelak-gelakkan aku.

Sekarang nih aku tengah berlatih untuk mengelakkan dari penyakit melatah aku nih..Mudah-mudahan hilanglah segala perkataan-perkataan yang mencarut keluar dari mulut aku nih.Mana tahu tiba-tiba aku melatah tersebut kalimah "Ya Allah","astrarfirullahalazim","Subhanallah"...kan bagus tuh.Kalau aku mati terkejut nanti aku dah dikira mati syahid.Tapi Agak tak bestlah kalau mati sebelum berumah tangga dan memiliki anak sebanyak enam orang.

!!!Kepada kawan-kawan aku!!!
Aku nasihatkan korang bahawa janganlah nak pandai-pandai mengusik aku lagi.Sesungguhnya melatah ini akan berjangkit kepada anda.Hahaha..ini Fakta!!





6 comments:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...