Tuesday, January 24, 2012

Kenapa aku dah lama tak Update blog??

Assalamualaikum.
Lama aku tak update blog,mungkin dalam 2 minggu kot rasanya.Lama tuhh,,,Ramai jugaklah yang bertanya kat facebook and Cbox aku kenapa aku dah lama tak update blog?... Rindu jugak korang kat aku yerr, Ni yang semangat nak berblogging nih.Tapi tak selalu macam dulu lahh,Kalau dulu aku update blog pagi petang siang malam ke malam buta pun aku update blog. Sekarang nak update pun takde masa dicampur dengan kemalasan yang amat kritical.Ini pun pagi-pagi subuh gajah aku update blog.Nanti aku nak pergi tuisyen.


Takde mengena dengan ini gambar.Sumber:Bapak google

Akibat kemelesetan ekonomi dunia SPM aku,aku banyaklah gunakan masa untuk study study study study.Lepas study, aku study lepastu study lepastu makan lepastu tido.Takd masa nak update blog.Setakat jengah-jengah tu adalah masa sikit.


Sumber:Girlfriend Google

Sorrylah aku tak terjah blog korang.Nak update blog pun takde masa,apatah lagi nak terjah blog korang.Apa-apa pun besok or lusa aku nak terjah blog korang kat dashboard aku.Saper yang nak kasik link supaya aku follow,sila letak di ruangan komen aku atau Cbox blog aku.Sekian terima kasih.Sari berita Thailand.Kup kap kip krap kup kup kap paii.



No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...