Thursday, December 29, 2011

"Tentang Dhia" dan "3 Idiot"



Pertama sekali aku nak citer pasal drama "Tentang Dhia".
Aku rasa drama ni sangat best dan menarik.Masa episod last tadi memang suka tengok drama nih.Aku rasa Si Dhia tuh masuk syurga rr..Baik betul dia dengan lelaki dia tuh.Sangat mantap lakonan Nora Danish.Aku bagi markah 10/10.
Tapi yang spoil nya adalah masa bab2 akhir tuh.Zikir mati macam tu jerkk.Aku rasa Pengarah citer tuh takde idea kott.Tak pun masa tak cukup.Ataupun Stok make up dah abis nak solek Nora Danish punya pasal.Lepastu Mak dia macam tu jerkk.Sepatutnya buatlah mak dia kene balasan mati kene petir kerw..Terjatuh gaung kerw.Mak dia tuh kan jahat macam setan.Geram betol aku.
Tapi,apa-apa pun drama nih memang best.Suka aku tengok drama nih.

Aku nyirap giler dengan mak Mentua Dhia nih.Lakonan dia memang menjadii.sehinggakan aku nak baling telor kat kepala dia bila aku terjumpa dia nanti.huuhuh

Lepastu malam tuh pulak ada sambungan cerita "3 Idiot"

Best lahh weyy citer nihh.Filem tahap cemerlang yang pernah aku tengok.

Filem nih penuh dengan pengajaran.Lawak ada,sedih ada,mind thingking ada,moral value lagi banyak dalam filemnih.Tak sangka pulak semalam TV3 boleh sambung.Penat aku tunggu Berita Nightline sampai sanggup bersengkang mata demi nak tengok Citer tuh.Alih-alih...HOT FM konsert pulakkk.Panas hati...panas hati...
Tengok kat Facebook kawan2 pun diorang marah pasal TV3 buat sambungan secara mendadak.Hoohoho

Best~~Best~~Best~~Best~~Best~~Best~~Best~~Best~~Best
best giler citer nihh.Rasa nak tengok lagi....!!!!



3 comments:

  1. eh jgn lupa nk baling telor tu baling telor busuk tau. biar padan muka dia. jahat sgt. haha teremo la plk.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya memang suka sgt cerita ni...sampai bwk stok citer ni pg mane2 dlm externalhard disk sy...punye nk share ngn member..

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...