Wednesday, December 7, 2011

Sebab aku tak update Blog 7 hari..


Assalamualaikum..
Hohoho..sudah lama aku tak update blog aku kali kan.Sudah lama jugak aku tak terjah blog-blog korang.Rindu serindu rindunyaaa...

Sebenarnya..semalam..aku baru balik dari Kem Procast.Badan NGO HALUAN yang buat kem nih..
Kem nih sangat menyeronokkan dan bermanfaat untuk menjadi pemimpin Islam yang Sejati.

Gambar kawan-kawan aku tak uplod lagi kat Facebook.Nanti aku ceritakan pengalaman aku kat sana lepas nih.Tak syoklah kalau aku cerita takde gambar kan..

Semua nih kumpulan aku.Semuanya sporting-sporting belaka.Terbaikk..seronok sangat dapat kawan macam mereka nih.Kumpulan aku kumpulan "KAMI BERWAWASAN"..

Akan datang aku cerita lagi...tunggu gambar diuplod..hehe

1 comment:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...