Sunday, December 25, 2011

Korang boleh main Piano dan Drum secara Online di Blog aku



Cuba korang pergi kat bawahhhhhh sekali blog ni.Ada gadget best.
Ada piano dengan drum.
Korang boleh main-main dan belajar guna keyboard korang.
Memang terbaik...Tak payah beli piano beribu-ribu..hoHOHOHO

Diulang,korang pergi kat bawahhhhhhh sekali blog ni,nanti anda nampak piano ngan drum.Nampak tak??kalau tak nampak,anak luar nikah.
Pak belalang yang kata.HOHO..
Kalau nak main guna keyboard korang,korang tekan "Active keyboard control"..
Selamat mencuba..


P/S:kalau tak nampak tuhh.Aku cadangkan korang guna google chrom

No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...