Wednesday, December 28, 2011

Header Baru Azam Baru


Shazrizal Shahmy

Cantik tak?? cantik tak?? cantik tak??
Bagi aku biasa-biasa jerkk..

Sebenarnya aku tak nak lah header meletop-letop macam berlagak Diva.Aku nak yang simple kemas dan Smart.Ala-ala santai gitu.Takkan nak santai bersama Ben Ashaari jerk...aku pun nak santai jugakk..

Ok,sempena dengan tahun baru ni.Aku ada azam yang perlu aku capai secapai-capai yang boleh.Biarlah setinggi langit bintang matahari sekalipun,aku tetap nak capai azam baru aku nih.Bak kata pepatah orang sabah, "tinggi-tinggi gunung kinabalu,tinggi lagi sayang sama kamu"..itu pepatah ker?? Adeiii..

Tahun depan aku nak ambil exam SPM.Semangat nih dah berkoba-koba nak ambil exam tahun depan.So selagi ada usaha,doa lepastu tawakal,Selalu Ingat Allah.Insya'allah boleh cemerlang dan berjaya.Sebabtu aku letak cogan kata tuh kat header aku.Mana tahu,kalau ada orang visit blog aku nih bolehlah dia jadikan cogan kata "usaha,doa dan tawakal" tuh sebagai pendorong untuk diorang berjaya.Insya'allah.

Dan selepas nih,mungkin aku tak selalu sangat update blog nih.Mungkin seminggu sekali jerkk.hehe..Apa-apa pun..
USAHA DOA TAWAKAL
insya'allah....
!!!SUCCESS!!!!! 

2 comments:

  1. suka bila kau tulis..
    "bukan budak skema!"

    ReplyDelete
  2. @Lelaki Inisebab orang panggil aku budak skema.tapi aku bukan budak skema.kenapa diorang panggil aku budak skema.sedangkan aku bukan budak skema.skema betol!!

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...