Tuesday, November 15, 2011

Contest Candid Time by Muna Rahimah


Tadi aku berblogwalking..
sedang aku berblogwalking...tiba-tiba nampaklah satu adik yang comel dan cute ni..(aku tak tahu yang dia lebih muda atau lebih tua daripada aku sebab aku selalu anggap diriku muda..auwww.!horhorhor)

Lepastu nampak adik comel yang bernama Muna Rahimah ni buat contest yang best..so aku pun nak join..
Apa??
korang nak join jugak!!
boleh..bolehh..bolehh...

nak tahu syarat-syarat2 penyertaan...
korang klik gambar bawah ni..




Aku letak gambo aku ni..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Ok fine!!
aku tahu aku hensem tak payah nak buat muka macam tu ok..


aku tag


Shahira


Afza



3 comments:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...