Saturday, November 5, 2011

Apakah maksud entry ini??


Sebenarnya aku tengah bosan time cuti2 sekolah nie.So aku main-mainlah dengan photoshop nie..korang layanlah komik aku nie..
v
v
v
vv
v
v
v






































29 comments:

  1. hehe cantek lah..pandai awk buat dialog tu..i like..:)

    ReplyDelete
  2. Salam BW..
    hahahahaha..motif tu motif tu..
    ok2 b-h-b sumbang

    ReplyDelete
  3. woww !! saangat kreatif ! Like this entry ! >.<

    ReplyDelete
  4. Hihihi , comellah muka Lisa masa nak nangis tu . And sngat kreatif :)

    ReplyDelete
  5. lawak pown ada . . .
    motifnya nuffnang . . hahahahahahahhaha
    oke i klik <3

    ReplyDelete
  6. hahahhaa....lawak...lawak...ada sua ciri2c jd rja lawak ni....

    ReplyDelete
  7. hahaha.....bosan sgt ke tue smpai wt cte neyhhh? hehehe...salam a.adha :)

    ReplyDelete
  8. bosan tahap ape ni,smpai jadi mcm ni??haha

    ReplyDelete
  9. smart2....kelakar dialog2 tu hehehe

    ReplyDelete
  10. @Izyan Yan Cinnamontime kasih..peminat Lisa surihani yg setia you knoww..auww

    ReplyDelete
  11. @permata kukalau jadi raja lawak..confirm dia teros masokkan aku kat Vokal bukan sekadar rupa...

    ReplyDelete
  12. wah hebat2 , boleh jd pengkomek lpas ni , eceh hah . syer follow awk :)

    ReplyDelete
  13. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk hehehe

    ReplyDelete
  14. hahahaaa..teguling2 kat lantai ketawa :)

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...