Saturday, October 1, 2011

Pengawas Datang Lambat ke sekolah??


Hari ni semua sibuk tulis kat facebook pasal minggu depan dah mula start final exam.Orang lain sibuk dengan buku,aku pulak sibuk dengan Muka buku dan blog.Wahahahaha merintih di pagi exam lahh aku nanti..

Cerita tajuk diatas sebenarnya macam nie,sejak dua menjak ni,Aku sering datang lewat ke sekolah.Sekolah start pukul 7.10am, Aku pulak datang kadang-kadang pukul 7.15 ataupon  7.30.Korang bayangkan PENGAWAS macam aku ni datang lewat kesekolah.Mestilah menjadi "Hot Story" dikalangan budak-budak vimpire yang bermasalah datang lambat ke sekolah.Diorang akan cakap.. "elehh,pengawas pun datang lambat ke sekolah jugak".Tak ke tercalar nama baik pengawas sekolah aku.

Tapi jangan risau,aku kan pengawas,cikgu takkan tahu aku ni datang lewat ke sekolah.Korang faham-fahamlahh yerr kenapa.Tapi yang aku geram ni kan, ada Ah Moy pengawas yang jaga gate,selalu marah aku sebab datang lewat.Dia siap tulis nama aku sekali.

Macam mana ni wehh.Macam mana kalau Ah Moy tu bagitahu cikgu yang aku selalu datang lambat.Kalau dia bagitahu cikgu disiplin,Terjejas nama baik aku sebagai pengawas yang berdisiplin gitu..macam mana ni weyy.

Kalau cikgu tahu..mungkin cikgu aku akan jadi harimau macam kat bawah ni..
v
v
v
v
v
v
v
v
v



P/S:Haha..mintak-mintak cikgu disiplin tak baca entry aku ni.kalau dia baca,habis aku nanti..huhu


24 comments:

  1. hahahahaha.....t cikgu disiplin akn bce..tnggu je r..haha..=)

    ReplyDelete
  2. HAHAHA ape cer neh pengawas pun dtg lewat ?

    ReplyDelete
  3. @gadis oren pengawas giler kuasa...muahahaha..shhhhhhh!!

    ReplyDelete
  4. hahahaha. niceee. dtg lmbt hari hari sgt bagus utk kesihatan :D

    ReplyDelete
  5. hahaha.. klu cikgu baca nie lg masak la ko.. bkn jd rimau.. jd serigala mcm dlm vampire diaries.. hehe.. follow..

    ReplyDelete
  6. @syira rahim a'ah...baiklah sangat..dirotan di bontot..

    ReplyDelete
  7. hahaha cikgu disiplin bertukar harimau garang...:)

    ReplyDelete
  8. jup2..nak pggey cikgu disiplin....bia dya denda pengawas nih..:P

    awalnyanya start skolah..kol 7.10 tuh..heee

    ReplyDelete
  9. alaaa, normal lah tu pengawas dtg lambat. sy dtg lambat jugak.. budak dah masuk kelas, sy baru terhegeh-hegeh nak masuk gate.. huhu ^__^

    ReplyDelete
  10. owh....dtg lewat gk erk...xpe2x..i report kt ckgu u:)done follow u dear.....u follow me back k:)

    ReplyDelete
  11. @si kiut lavender tau xperr...kadang2 x sempat naksarapan pagi..nguwaaaa

    ReplyDelete
  12. @AmirahFisra sekali pengawas kene berdiri depan org ramai..tak kerw jatuh air muka seorang pengawas..muhahaha

    ReplyDelete
  13. ala mase akak jd pgawas pn slalu gak mengalami penyakit dtg lmbt ni..lalala..buat muke sardin jea time lalu kat pintu pagor..p/s:tp ni sikap yg xbaek yg perlu dikikis :)

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...