Monday, October 3, 2011

Blog ! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ ! memang terbaik..


Ku rasakan blog ku ini lebih kelihatan Simple,Cantik,dan ringkas...Aku suka dengan design blog aku sekarang ni.Cuba korang tengok komen kat bawah sekali,Ada reply komen yang cute miut.Walaupun pink,aku tetap rasakan bende tu cool..

Sekarang ni aku dalam proses nak cantikkan blog aku ni.Korang tahu tak, aku buat blog aku jadi Ringkas dan Cantik ni daripada mana?? ...ermmmm ofkoslah aku belajar dari tutorial  ! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !
v
v
v
v
v
v
jeng,,,jeng,,,jeng

v
v
v




Ambooiii lawa nyerr blog..

Ha!! blog akak ni lahhh yang membuatkan aku selalu terjah blog dia.Kalau korang nak tahu,blog akak comel ni kan,dia banyak tutorial yang best.
Yang aku suka blog ni juga ialah,dia ada jugak buat tutorial yang simple-simple,bagi blogger yang baru pon ada jugak tutorial yang boleh dipelajari.

I like this blog.tengok blog dia pon cantik-cantik.Geram dan jeles melihat followers nyerr,kalah blog Ben Ashaari..muahaha..gurau2.

Apa lagi...korang tak reti-reti nak follow blog yang berguna untuk anda semua..kalau nak terjah,klik sini  ! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !




5 comments:

  1. heheheh .wahh ! malu nyerrr,, dia puji memuji akak ! kehkeh . tak tahu nak letak muka kat mana nehh . aiyoo ... Blog akakk , biasa je puns . tak lawa mana pun .. biasa2 je . ada blog orang lain , lagi lawa taww? hehe . btw ,, apa2 pun thnxx sebab buat entry pasal kak Lyssa . malu ! hee.

    ReplyDelete
  2. Lyssa:hehe...betol..saya suka blog kakak..like3

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...