Friday, September 23, 2011

Boring gila aku sekarang ni.Takde idea lahh!!


Alahaiiii ape bende aku nak buat ni..aku dah takde idea langsung nak buat apa dengan blog aku ni.Adoaiiii..boring gilerr seyyy..
Ni aku main cakap-cakap jerk ni ha..pehhh boring siottt...

Ha!!...kelmarin Daim tengah shooting kat kampung aku..ko kenal tak Daim saper??..alahh yang berlakon hero citer JUVANA tu..gila arrr..masa aku tengok dia tengah shooting,aku jakun macam ape tah..yelahhh tak penah tengok orang berlakon depan mata..shishishishishi..

Bajet Macho jerk mamat ni..hihihi..

Dengar kata diorang berlakon sampai hujung bulan ni,..ermmmmm ada masa untuk aku bergambar dengan dia ni.itupon kalau aku bernasib baik.ermmmm.. bergambo dengan pelakon tua pon jadilahh..




No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...