Thursday, September 1, 2011

Aku skodeng Anak dara Orang mandi??



Astaghfirullahalazim..manalah aku ada buat bende-bende yang tak senonoh tu..Aku ni budak yang baik hati,jujur,lelaki pemalu,dan pendiam.(kepada kawan2 aku,korang jangan nak termuntah kat sini!!).Takde maknanya aku skodeng-skodeng ni semua.Takde Faedah!!!


AAAAAhhhhhhh ni semua sebab mata aku Tembel/ketumbat punya pasal.Memang jarang aku kene penyakit ni.wooohhhh memang pedih weyyyy,mata pun tengok samar-samar.sakit gilerr mata aku.makin lama makin pedih siottt..


Mengikut orang-orang tua yang tiada ijazah ataupun diploma berkata, "kalau kau kene mata Tembel ni,kau ni mesti skodeng anak dara orang mandi ataupon mengendap orang berak.." Cilakakkkk punya prinsip kau!! sejak bila aku mengendap orang berak ni ha!! dan sejak bila aku mengendap anak dara orang mandi ni ha!!,kucing mandi pun aku tak sanggup nak tengok.


Tekanan ini membuatkan aku dipandang serong oleh cik awek-awek yang melihat mata aku ada sebijik bola-bola kecil dimata.Betul kak, saya tak penah skodeng anak dara orang mandi..BERDOSA!!!



sesungguhnya ini bukan mata aku,ini mata mat salleh yang aku copy kat pak cik google,tapi macam ni lah rupa mata aku tembel.




Mengikut Doktor,,(cewahhhhh)..Mata tembel ni disebabkan kekurangan vitamin E.
Tapi aku tak tau la celah mana aku tak cukup vitamin E..


Sekarang ni aku tengah duduk relax kat umah di samping family and kawan-kawan aku tengah syokk beraya sambil mengutip duit raya...nguweeekkkk..sampai hati korang tinggalkan aku.Aku nak raya jugakk!!



2 comments:

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...