Thursday, August 25, 2011

Shit!! Tengok Kartun Anime pun boleh sedih..nguwaaa


Aku ada minat satu anime kartun ni..Nama anime ni "one piece"

One piece


Aku memang ketinggalan tengok cerita ni..Kalau kat Jepun cerita dah sampai episod 500 lebih beb..gila gempak cerita ni..
kalau korang nak tahu..cerita ni adalah satu cerita pengembaraan yang sangat best...banyak lawan-lawan,gado-gado..macam-macamlah..nak cerita sampai habis pun sampai tahun depan tak habis..lawak-lawak pun ada jugak..
Cerita ni memang giler best,daripada dibandingkan dengan anime NARUTO yang jalan cerita sangat slow..


Lepastu pulak...cerita ni sangat sedih woooooo...
macam mana dia boleh buat cerita yang sesedih kartun ni...
rasa nak menangis pun ada..tapi aku control,...lelaki mesti control macho..kah3


Serius wa cakap sama lu!!!..
kalau korang tengok satu part dan satu part yang lain..ada kesah yang sangat sedih...
kalau wanita minat cerita ni..confirm meleleh air mata..tapi tak ramai wanita muda suka cerita adventure yang macam ni.


Lagi satu,
cerita ni ada macam-macam kelebihan kuasa..kalau korang tengok memang fun gilerrlah...
GILA BESTT!!!


Berbalik pada tajuk yang diatas..
tadi aku ada tertengok part sedih yang menyentuh hati..nguwaaaaaa...

Nico Robin..
ni lahh yang aku cakap..sedih weyyy..
kalau korang nak tengok..korang tengok kat Goodanime,onepiece
episod 276-278
dia sedih tu pasal dia ngan ibunya..


Ada lagi yang lain-lain....yang sedih ada...yang adventure ada...yang tragis ada...yang hebat ada...Lawak pun ada jugak
maklumlah cerita ni episode sampai 500 lebih..macam-macam cerita dia ada..


Yang bestnya cerita ni ,..cerita ini berdasarkan persahabatan..memang best persahabatan mereka..kalaulah sifat itu ada pada semua manusia kan bagos..

apapon aku nak tgk citer ni sampai best..syokkkkk!!!!!!!!








5 comments:

  1. waaa..minat gak one piece..gara2 kawan laki suka tengok citer ni..tpi episode dia pnjng giler..beratus2..jalan citer dier best

    ReplyDelete
  2. waaa..minat gak one piece..gara2 kawan laki suka tengok citer ni..tpi episode dia pnjng giler..beratus2..jalan citer dier best

    ReplyDelete
  3. Betul tu..giler best rr citer ni..shazrizal pon tengok citer ni..jalan cerita terrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlalu best

    ReplyDelete
  4. one piece mmg ade part taching....
    tp pakcik tk pernah sedih tgk citer ni....
    sebab byk sgt lawak yg terover sgt.... :P

    ReplyDelete
  5. afiq: pak cik tengok sikit-sikit..cube pak cik tengok episod yang beratus-ratus tu..ade part yang taching habiss...lawak lagi aderr.

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...