Monday, August 1, 2011

Selamat Hari Tua Shazrizal Shahmy


heishhhh tak malunya aku buat entry Hari jadi sendiri..eee...hehe, takdelah...Aku buat entry ni just nak berterima kasih banyak-banyak kepada kawan-kawan aku yang wish aku kat Facebook..Patah jari aku nak komen balik post diorang..

Wahai Shazrizal Shahmy..
sudah Tua rupanya kau..
Dah masok 16 tahun rupanya...
Mesti sekarang dah banyak kawan-kawan kat sekolah kan..

1 Ogos adalah hari yang bermakna bagi aku,Hari yang aku rasa bahagia bila dekat dengan semua orang..hehe
Terima Kasih Kawan-kawan

Amin  Azizi Azhari Izuan  Syamil  Aina  Alya
Jieha burst khidir

dan semua orang yang wish aku..
thank you, you guys are great...

yours faithfully...


hehe...tibe-tibe hari jadi aku tepat-tepat first-first kita berpuasa kan..
Aku tak kesah pown dengan Kek..
Kek bukan segala-galanya..
yang penting Doa..Di bulan Ramadhan plak tu..doa mujarab,
Apa-apapun aku bersyukur kepada Allah kerana memberi aku peluang untuk hidup..


eh,dah nak berbuka!!
SerBU MAkanannNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!



6 comments:

  1. Salam Shazrizal...

    Laa... Budak lagi rupanya.. Hehe!~ Apa2pun, happy birthday... Moga panjang umur dan murah rezeki... (^_____^)V

    ReplyDelete
  2. Sis: budak lahh sangat...habis berjerawat muka ni tau tak..hehe..time kasih kak..

    ReplyDelete
  3. selamat hari remaje..lak dik..bru nak jdi remaja..haha..16..ish2 mudernyer..@_______@

    ReplyDelete
  4. suda tua ~ genap 16 taun da ... hope u success for SPM next year . :)

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...