Wednesday, August 10, 2011

PuAsA JaNgAn Tak PuAsA..

pehhhh tak sabo nak raya!!!
SELAMAT Hari RAYA..
HARI UNTUK KITA BERSUKA RIA
MINTAK MAK KUIH SEGUNI
SAYA MAHU KERNA PERUT SUDAH KEMBONG..

best kan lagu tu...teringat time kanak-kanak dulu...hari raya main bunga api..
eh,apalah aku ni..baru 6 hari pose tak sabo nk Beraye.
hihihi..


*Anjelina Jolie bertudung?? so bulan pose ni.. Entry blog aku semuanya menutup aurat,,hoho

Pejam celik pejam celik dahh 10 hari berpuasa..rasa menunggu-nunggu bulan Syawal nanti..Baju raya mak aku dah beli..warna Biru Terqoise...




*Tom Cruise..kau tak berpuasa..jangan menipu..kau tak boleh raya..

Tahun ni maybe abang ipar aku tak beli mercun kott...sebab ada 2 budak baby kat umah aku..kalau bunyi bising..tak ke baby tu melalak sampai bergegar satu rumah..
so kitaorang pown main bunga api jerk yang tak mengeluarkan bunyi yang kuat..hehe...syok jugak main bunga api...daripada main mercun..nanti putos jari,tangan kan dah susah,,



*Justin Bieber..sampai hati kau tak ajak Salena Gomes main bunga api same-same..


SeLaMaT BeRpUaSa SeMuA...

2 comments:

  1. assalam
    ..

    akk dtg cnie tgk dek...

    mood rya dia awainyer,,,hihihi

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...