Friday, August 26, 2011

Kenapa menyusahkan diri sendiri..


Aku peliklah orang perempuan ni..
apsal suka sangat menyusahkan diri sendiri..
serabut aku tengok kalau ada pompuan yang pakai tudung belit-belit,
ikat sana,ikat sini..lawa sangat kerw..???
Kalau aku tengok kat shopping mall mana-mana,,ada pompuan ni pakai tudung punyalah over...tapi sayang,rambut nampak kat depan...ape ke sengal minah tu..

(GAMBAR HIASAN)
Tak ke menyusahkan diri pakai tudung macam bela sarang tebuan macam tu..

Itu baru tudung..
belum lagi bab make-up..
kalau nak make-up tu berpada-pada lerr..
Jangat sampai 11cm tebal,macam badut aku tengok..


Buka nak menghina..cuma kalau yang islam...pakai make-up tebal-tebal,
bukan kerw menyusahkan bila nak basuh balik..sebab nak ambil air sembayang..
pikir-pikirkanlah..


Pakai tudung macam ni lebih cantik..
v
v
v
v
v



kalau susah sangat...ko jadilah macam ni..senang sikit..
v
v
v
v
v



P/s: bukan nak menghina just aku bagi pandangan aku sahaja..kalau marah..marah lerr..tapi jangan garang sangat.caboootttt!!!


2 comments:

  1. hahaa...POP pun slalu juga nmpk lilit sana sini , rimas pula POP tengok..huhu..

    ReplyDelete
  2. betul dik..haha..kalau setakat lilit ala kadr maybe mata melihat x rimas..ni lilit sampai nk terbelit tengkuk..kui3..paling tak suka tengok pakai sanggul tinggi2 tu..sebb dh la buruk..memng haram pun..sebb menyerupai bonggol unta..wanita akhir zaman..dik

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...