Friday, August 19, 2011

Hadiah yang Boyfriend Anda Tak Suka dan Suka


Ofkos lahh semua ciri-ciri ni ada pada lelaki..
kepada teman wanita di luar sana..kalau korang nak kasik hadiah kat Boyfriend anda..korang kene tahu..apa yang diorang suka dan apa yang diorang tak suka.


Hadiah yang Boyfriend anda Tak Suka



hahaha....memang peliklah kalau Si wanita kasik teddy bear kepada Si Jejaka macho..Maybe Si jejaka tersebut tersenyum supaya tidak mengecewakan si wanita..tetapi didalam hati si jejaka tersebut..berasa janggal menerima hadiah yang comel tersebut..cehhhwahhh hebat betul ayat aku ni..kah3


sesungguhnya mejoroty lelaki tak suka baca novel-novel cinta ni..Diorang lebih suka membaca novel-novel Seram,Fakta dan novel yang berteraskan imiginasi/Fantasi semata-mata..



ape ke Sengal kasik Bf sejambak Bunga..korang ingat Bf korang tu pencinta Alam kerw...ada masa kerw nak jaga bunga yang korang kasik tu..tak pun Bf korang kasik kat mak or kakak dia..mwahahaha..

Rambut Palsu
amboiii!!! mentang-mentang kepala Bf anda kekurang rambut yang kritikal...korang kasik dia Rambut palsu yerr..ish3...sebaiknya kasiklah topi..hehe
Tapi kalau korang tahu yang Bf korang suka hadiah di atas..korang kasiklah...merajuk kang nanti..kih3



Hadiah Yang Boyfriend Anda Suka


T-shirt atau Kemeja
ofkos...Bf anda akan gembira giler-giler...memang baju lah hadiah yang terbaik bagi Bf anda..


Jam tangan
ya!..lelaki sukakan jam tangan..jika ada jam tangan..mereka akan lebih yakin dan bersemangat..


Kasut
Korang tahu tak..Lelaki kan selalu sangat beli kasut..tapi lebih jimat dan seronok kalau korang kasik hadiah kat bf korang...syokknyaa..

Majalah Islamik
ermmm...maybe majalah seperti Al-Islam boleh menghilangkan keboringan Bf anda..sebab apa?? sebab majalah Al-Islam ni memberi fakta yang baik untuk semua..percayalah..Otak lelaki ni lebih kepada Fakta..so itulah perkara yang paling menarik..

Eh tak la. Kalau laki tu memang ada ciri-ciri laki busuk pun apa salahnye. Korang bagi die perfume, die pakai, lepas tu die dah jadi tak busuk lagi dah. Kan bagus tu. Korang gembira, dan orang disekeliling die pun kurang terseksa.
Orang laki ni ade setengahnye memang tak suka, dan tak beli pun perfume. Tak sedar diri badan bau macam semut dah mati sebulan. Orang kata kalau bagi perfume ni sama la macam yang korang nak bagitau yang laki tu busuk. Is it?




9 comments:

  1. lpas ni..xpyh lgi eyda nk pkir nk bgi adiah pe kt bf..hik3..

    ReplyDelete
  2. Aleen: aik! muka cute pon takde Bf lagi...taxpe buat bersabar...mintak2 dpt Bf yg baik2 yerr..

    ReplyDelete
  3. (: , tp kite suke llaki yg suka teddy bear . oke , means wlaupon dia ta bwk mne2 , tp bila snap pic tu suka pgg teddy bear (:

    ReplyDelete
  4. Una: ermm..kawan shazrizal ada jugak bawak Teddy bear...dia tu jambu...suka pink plak tu...tapi dia tak pondan pun...dia just JAMBu..

    ReplyDelete
  5. Imanshah: ermmm cermin mata hitam macho jugak..tapi tak sesuailah kasik hadiah cermin mata kan..

    ReplyDelete
  6. eheh...thnxx 4 the info..skrg bleh lah POP pkir nk bg apa..ehehe

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...