Tuesday, August 23, 2011

Beza Orang Minat dan Fanatik Artis Korea




Minat Korea


*Tahu kumpulan korea yang popular kat Malaysia jerk macam Super Junior dan Wonder girl..lepastu tak tahu nama ahli kumpulan tersebut


*Kalau ada cerita korea..nak yang ada subtiltle melayu...kalau english, tak nak tengok


*Tak suka tengok Citer korea secara Online


*Nak dengor lagu korea yang best jerk...Yang tak best, dipinggirkan..


*Dengor Radio lagi baik daripada beli CD dan DVD K-pop


*kalau jumpa orang korea nak carik yang hensem dan cantik serta berharta jerk..yang tak hensem boleh bla!!


*Kalau ada orang kutuk-kutuk Artis korea..dia just diam dan ketawa..


*majalah dan buku K-pop dan semua tentang korea dipinggirkan..


Fanatik Korea


*Kalau sebut Kumpulan korea...semua tahu..Beast,Suju,Bing Bang,T-ra,SnSd blah,bla,bla sampai besok pun tak habis lagi


*Suka sangat tengok Drama korea..paham atau tidak...janji tengok..(ape ke sengal!!)...


*Tahu lagu baru Artis2 korea ni..lebih tahu dari penerbit lagu baru tersebut...


*Kalau boleh nak belajar bahasa Korea..beli kamus korea edisi terkini..nak cakap korea...kononnya dia dapat berlakon drama bersama artis korea kegemarannya..


*Kalau jumpa mamat korea..cepat-cepat mintak kawin..tak kiralah mamat tu selekeh atau muka macam mat bangla...janji dia korea...


*harapan yang tinggi untuk melancong ke Negeri Korea


*Habiskan Duit beli majalah gosip2 korea ni..




*Semua lagu korea dia hafal..lancar pulak tu..tapi satu apa pun tak paham!!


*Kalau orang kutok pasal Artis Korea...dia akan mengamuk!!









P/S ini entry takde mengena dan  terkena kepada sape2


16 comments:

  1. wakaka,.aten yang mane ekk.ciri2 ade dekat dua2 :D

    ReplyDelete
  2. ahhahahahaah teringat kawan saya yang fanatik itu

    ReplyDelete
  3. hahaha ! nice ! nice ! saya mungkin cuma minat . bukan fanatik . tapi tatau la akan datang mcm mana kan ? haha . best ! :)

    ReplyDelete
  4. I fanatik korea, tp takde la tgk cite korea yg takde subtitle.
    takdela smpi nak kawen ngan orang korea. susah nak didik dorg hal agama klu tibe2 dorg dpt hidayah sendri pn bgusla.. and takde la smpi nak maki org sbb kutuk psl korea. takde smpi nk kawen ngn memane org korea even selekeh. takde la smpi bli majalah korea and boleh nyanyi lagu korea dgn lancar and tau mksudnye. sbb kt tenet skrg dh maju. cepat jek kuar translation lagu tu. huu~ maybe tak fanatik lagi kot. tgh2 antara minat & fanatik.

    ReplyDelete
  5. K-drama yg aku tgk.. winter sonata.
    klasik!
    itu jek la.. tu pun drama zaman purba.

    ReplyDelete
  6. Aten:ermmm..kalau tergolong dua-dua tu maknenyer..ape erk??..entah..haha

    ReplyDelete
  7. Sully:kawan saya lagi fanatik...terutama pelajar p.puan.. minat gilerr kat kumpulan2 yg hensem2 kacak2 ni sume..saya pulak..suka lagu2 korea yang best jerk..minat tu..sikit2 rr..

    ReplyDelete
  8. hermoine:Tak lama lagi fanatik lah tuu...hhuhuhu~~

    ReplyDelete
  9. Kakngah: haha...citer dah lame sangat...bukan zaman batu dahh...zaman ais..kih3

    ReplyDelete
  10. dulu tahun 2005 aku dalam kategori minat je kot...tapi pas tahun 2008, aku dah TERmasuk kategori fanatik...huhu

    ReplyDelete
  11. Sy minat la jugak...tpi best dgar lagu die jew..

    ReplyDelete
  12. I love Korea, and their artist just kinda so so..., sometimes I don't get it when my cousins could even recognize each of them *to me they all look the same with the gay fashion...haha

    ReplyDelete
  13. Wa..maksudnya aku ni fanatik korea..huhu..insyallah next year ak gi korea.. ada kamus korea..bljr bhs korea online..sggp trbg dr srwk nk dpt info korea di korea plaza kl...tgk cita korea xda subtitle..lyn lagu yg org di mlysia blm tau..tgk online drama...tgk baeksang award..mcm lagi..hahha..ak minat sejak dr form 3 lg..huh

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...