Saturday, August 20, 2011

Aku Benci Virus Facebook


Benci Betol lahhh!!!!!!!!!!!!
bangang punya facebook,tak habis-habis hantar virus kat netbook aku...dahhh aku tak boleh sign in facebook kat netbook aku..celaka betol rr..
Kalau aku tahu saper yang yang buat virus tu..memang aku tarik bulu hidung dia laju-laju...
Takde keje lain kerw nak buat ha!!...Facebook aku jugak..Setan!!!


virus facebook kali ni sangat jahat tau,

ni aku cari kat blog sape tah?? aku copy paste kat blog dia..masalah dia samalah dengan masalah aku ni..
v
v
v

Lagi satu aku hairan, elok plak dia nak cakap English dengan aku. Hampeh betul laa.
Lepas korang jawab message satu, dia akan kasi 'Wanna laugh?' tuh



Lepas tuh, dia boleh kata kita ada dalam video tuh. Ha menggelabah r tekan link tu.
Bila tekan, korang akan dapat New tab laman web yang serupa macam Youtube.
Siap bawah tuh ada komen-komen kawan korang sekali dalam tuh.


letih aku nak search kat google untuk cari jalan untuk hapuskan virus ni..tapi satu taik idung masin pon takde..


Virus Facebook Dunia Maya
*Mark Zuckerberg dan sayur Sawi menjadi objek kemarahan aku.. 


korang kalau ada jalan penyelesaian untuk hapuskan virus cilaka ni..korang share kat aku eh..pleasee...aku harapkan pertolongan korang..












7 comments:

  1. try masuk laman ni http://news.kyrul.com/cara-remove-virus-facebook-how-are-you/#more-143

    ReplyDelete
  2. Feyqa: takpayah layan..meyakitkan hati jerk..kita bako jerkkk virus tersebut..

    ReplyDelete
  3. ignore je... dpat terus delete. ta pyah na beratkan fb ngan mende2 cam uh.. takut melarat plak.. ain pun pnah dapt.. mule2 cuak r jgak. ignoreje k...=)

    ReplyDelete
  4. Ain: masalahnya saya dah terkene virus tersebot,....nguwaaaaaaaa...tak leh bukak Fb!!

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...