Thursday, July 28, 2011

Wahai Binatang...Anda disahkan Mengalami Masalah Obesity..


Aku Takde Idea nak buat apa kat blog aku ni..
Korang Tengoklah Entry Merapu aku ni..




Haiii...saya Doktor Pakar Diet..
Wahai binatang-binatang semua...anda didapati mengalami masalah obesity..







































23 comments:

  1. hahaha comel,ish kesian nye parrot tuu,tersepit die dok dalam sangkar camtu.haha

    ReplyDelete
  2. aduh lawaklah! HAHAHAHA.ikan tu obesiti sangat dah smpi nak pecah fishbowl tu...

    yang si parrot tu pulak,tak sesak nafas ke hidup gitu?kahkahkah

    ReplyDelete
  3. atiqa:a'ah..tau x per..kesian parrot tu...tulahh makan cacing banyak sangat..

    ReplyDelete
  4. hana:ermm maybe nyawa-nyawa burung agaknya..

    ReplyDelete
  5. shawn: huhu...mintak-mintak mulot ko masin..

    ReplyDelete
  6. Adoi, tak bernafas tgk gambar2 tu. Hahahaha


    Entri Terbaru Saya : Personaliti Berdasarkan Muka!;; Aksi Panas Couple!!;;

    Boleh tolong komen Sini untuk tolong saya menang GA?
    Hehe..

    ReplyDelete
  7. kahkahkah. lawok lawok :D terbaikk !!

    ReplyDelete
  8. haha ! best la entry neyh.. comel jek :D

    ReplyDelete
  9. hehee lawak n cute.. tp mcm byk editd je kn? hee follow sini cekali.. folow gk ea ;p

    ReplyDelete
  10. Farah: thanks....yg gambo atas sekali tu lgi comel..kuh3

    ReplyDelete
  11. kelakar la. hihi. tak tahan yg last sekali tu,hihi

    ReplyDelete
  12. doktot!! tiutnyaaaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...