Saturday, July 2, 2011

INI Cerita Hikayat Shazrizal Shahmy



Selepas dicaci oleh "Latifah" dan "Shahira sot" sebab diorang panggil aku gemok...aku pown x de keje nak buat ape kat umah...so aku buatlah photoshop...semua dalam cerita ini cumalah rekaan semata-mata...tak ada mengena dengan si hidup mahupon yg telah meninggal dunia...Dan jangan nak mengutuk aku gemok lagi..


 ini i punya cerita...so what!!
Tersebutlahh kisah...seorang Putera Diraja yang pemalu,Skema dan macho...tinggal di sebuah pekan yang di panggil Parit Jawa Kingdom..Nama Putera tersebut ialah..Atan

disambung cerita...Pada suatu hari Atan nak pergi kesekolah...




Dengan semangatnya Putera macho ini melangkah ke sekolah untuk menuntut ilmu pelajaran dan memantapkan aqidah dan iman yg selama ini kurang..
Akan tetapi,.... tiba di sekolah..
Latifah,Sahirah sot dan Suhana..menahan Atan dari pintu pagar..
diorang cakap...


Pertama kali Putera Atan ada orang panggil dia gemok...lalu dia kecik hati dan merajuk lalu dia meninggalkan sekolah dan negara dia dan berpindah ke negeri lain untuk bersendirian..

Tiba Di Cameroon Hingland Kingdom....Putera Atan makan strawberry yg diselaputi coklat...sedang di makan dengan khusyuk...dia ternampak awek cikaro yg cun melecun..

lalu dia pown Usha wanita tersebut yang muka mcm Maya karin..dan akhirnya dapat..


Tengah syok berbual ayat-ayat cinta
Tiba-tiba...







Putera yang selama ini duduk dan berehat di istana tidak pandai berlawan..bahkan jentik pown tak reti...apatah lagi menyepak...kaki bangku betol!!
Akan tetapi...Maya karin tiba2 ada kuasa yg luar biasa seperti kuasa "BOBOIBOY"



Lalu mereka bertembung!!
pelawanan semakin sengit..




Dipendekkan cerita...Akhirnya maya karin menang...


selepas kejadia itu....mereka pown hidup bahagia selama-lamanya..
Tapi orang kampong selalu panggil Putera Atan dengan panggilan "budak gemok"
lalu Maya karin ada satu idea..!!



sebulan kemudian...



(terima kasih kepada badan Kris Allen)

Lalu..Putera Atan Sudah memiliki Badan Yang slim..
Barulah hidup Atan dan Maya karin Hidup dengan bahagia aman dan sentosa...



31 comments:

  1. haha....budak gemok yang perasan....

    ReplyDelete
  2. nak bahagia kene kurus lah eh??hahhahaa

    ReplyDelete
  3. Salam Shaz...

    Gambar terakhir tu buat Sis senyum sampai ke telinga.... Hehe!~ Tapi kan, kenapa Faizal sanggup bertarung ngan Maya padahal dia suka Maya? :s

    ReplyDelete
  4. syarq:hehe...bahagia kalau org x mengutuk..

    ReplyDelete
  5. nina ninot:muka kris allen putih sangat rr...

    ReplyDelete
  6. Sis: ini kerana maya karin terlalu sayangkan Atan..lalu dia melindungi atan dengan kuasa vempirenya drpd kekejaman faizal ranger..

    ReplyDelete
  7. budakbotak:kih3.....datang blog kamoo

    ReplyDelete
  8. cite ko terbaiklah jal~~ hahahha~~

    ReplyDelete
  9. hahahahha..klakar la..best2..suke2...
    (^_^)

    ReplyDelete
  10. im sure u sgt rajin =)

    good work ^_^

    ReplyDelete
  11. hahaha..xtahan..pindah sbb org kate gmok je..wahahaha..Dx

    ReplyDelete
  12. xleh blah la..lwk nie..rajin btol.hihi

    ReplyDelete
  13. raima:ya,,,,saya mmg rajin buat bende2 yang mengarut ni sume...

    ReplyDelete
  14. saidi:hehe...lawak eh...boleh menang tak masok maharaja lawak versi blog....kuh3...x masal jerk aku ni..

    ReplyDelete
  15. tie: saya memang rajin...macho...pemalu...lemah lembut...sopan...rajin...dan skema kott..

    ReplyDelete
  16. eh faizal tahir superman la..nape ultraman lak??grr~

    ReplyDelete
  17. hehehehe
    kesian faizal tahir jadi jahat
    nk report kt dia lah

    ReplyDelete
  18. hahaha.. lawak kott :D best best ;D

    ReplyDelete
  19. Hahaha~ lepas bace entry ni , aku rasa terminat kat blog ko. nanti aku datang selalu.. XD folo sini :)

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...