Tuesday, July 26, 2011

Gila Korea


Ohhh tidakkk!!! stunami korea semakin menjadi-jadi Di Malaysia sekarang ni...Dan orang yang terkene tempiasnya sekarang adalah aku..

Kenapa aku cakap macam tu??

sebab sekarang ni aku pantang dengar sebutan "korea"
Pasti aku akan tercari-cari..
Selalu tengok saluran KBS..walaupun haram jadah aku tak paham apa yang diorang cakap..


Ya ampun..ya ampun...comelnya beliau..

Tak silap aku tahun lepas...aku tertengok Drama Korea kat Animax Channel..Cerita Cofee Prince..

Cofee Prince....citer nilahh drama Pertama korea yang aku tengok sampai Habis..sebab citer ni lawak gilerr..

Then ada citer ni pulak yang menyebabkan Rangking Minat aku terhadap korea semakin menaik..
Witch yu-hee..
Kepala atok dia rr..aku downlod citer ni full episode tau tak..penat gilerr...demi minatnya aku terhadap drama ni..tapi lama-kelamaan ada lagi drama korea yang best..seperti..

Boys Over Flowers
Oh Jandiku..


My GF is Guminho...
Seronok tengok citer ni..



Aku baru habis tengok citer ni malam tadi...Terbaikk seyyy..sedih pown ada gak..



Cerita orang gemok..oh tidakk...Aku tak gemok..tak!!!





Oh! My Lady

Brilliant Legacy
Aku rasa drama ni lahh yang paling best setakat ini yang aku penah tengok..Cerita boleh buat aku gilerr tau tak!! 
aku senyum sorang-sorang..
Marah sorang-sorang..
Sedih sorang-sorang..
Dan paling best dalam cerita ni ialah watak antegonis/Jahat mak tiri dia..gila babi geram betol aku tengok kejahatan mak tiri dia..Bikin Gua Panassss jerk..
Dan pelakon wanita dia cute-cute belaka..



K-POP??
Aku tak minat k-pop pown..hehe
Tapi aku ada suka lagu k-pop ni..
FICTION-BeAST
terbaikkk~~~


Aku try buat tarian Kaki masa part korus tu...pehhh...susah siott..Tak menjadi kaki aku yang panjang ini..

5 comments:

  1. yeay..Brilliant legacy terbaik..citer tu ala2 cinderella versi korea pun ada..mak tiri dier jahat giler..@___@..tpi hero ngan heroin dier cute sgt..suke3..hihi

    ReplyDelete
  2. b2st mmg terbaek ok..p/s :: tsunami bkn stunami,,hehehe

    ReplyDelete
  3. ila pun minat korea...tapi kawan lagi fanatik minat korea..ehheh

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...