Friday, July 22, 2011

Aku kini sudah Redha




Yerrr sekarang ni aku sudah redha dengan diriku yang manis ini...
korang kata aku gemoklah...terlebih makanlah...
Yang cakap ni semuanya dari golongan wanita sekelas aku..hehe
Sebenarnya aku sakit hati dengan perkataan "GEMOK"..
Cuba korang panggil aku "Teddy Bear" ker...
Tak pown "Si Budak Chubby"..takdelah aku sakit hati..

Nanti korang ejek aku lagi..percayalah..nanti korang yang Gemok!!..hahaha..padan muke!!..
kalau tak gemok sekarang pown, tunggulah bila ko kawin nanti dapat anak sepuluh orang..confirm badan korang macam Beruang kutub selatan timur dan barat..hahaha (ketawa keji)

Model Gambar: TOM CRUISE

yerrr aku mengaku..dan aku redha..aku sekarang ni memang tengah kuat makan dan berat aku pown semakin tinggi...so?? Ada aku kesah..cak.cak.cak.cak

TIPS:esok esoklahh aku diet yerrr...aku masih remaja lagi..belum dewasa lagi...Obesity ni boleh dibendung dengan adanya keazaman yang kuat dari sudut mental,fizikal dan perut..



14 comments:

  1. haha..xley bla la lu bro..nak guling aku niy..hahahah

    ReplyDelete
  2. xdela gemok sgt...comey la..hahaha

    ReplyDelete
  3. lah hensem je kau . tak delah gemok ngat wehh . yg peliknya aku , makan lapan pinggan sehari pon besar tu jugak . hahaha

    ReplyDelete
  4. alaaa ,. biar kan aje dieorang panggil gemok ,. janji diri nie epy :D

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/awak-d.html

    ReplyDelete
  5. aten: yeke??..sama-samalah kita berdiet

    ReplyDelete
  6. eka:betolkah?? huhu,,,bangga2..tapi tak pernah tengok muka kau kat blog kau..cantik kerw tak??

    ReplyDelete
  7. syazana:yerr!! janji kita heppy kan..sebok jerk diorg ni ka.kan.kan.

    ReplyDelete
  8. tergelak pulak dkat sini...(smbil jari tutup mulut) hehe..

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...