Wednesday, June 15, 2011

Result Kimia macam Jamban..

Aduss...adudududuuh....Kelmarin aku dapat result daripada cikgu kimia aku....ya,seperti yang dinyatakan tajok yg  di atas.....result aku gilerrr teruk...Aku sebenarnya kire bolehlahhh subjek kimia ni...tapi apakah daya ku...satu ape pown aku x paham...Ibarat tikus membina taugey..
Aku lupalahhhh apa yang cikgu ajarrrr.....bengang nyerr aku......ada sesape nak tampo aku tak...??tampo lah sini cepatt....aku tgh bengang nie...






23 jerkkkkkkkkkkkk

Sebelum aku exam, aku terfikir yang subjek kimia ni akan ku confirm dalam kepalak otak aku ni lulus...tapiii...malang tak ada GPS....ish3


masuk ni dah 50 kali aku cakap bende yang sama
v
v
v
"Aku mesti berusaha hingga berjaya!!!!!!!!!!!"

12 comments:

  1. so kay ,. masih sempat lagi study ,. work hard kay ^^

    ReplyDelete
  2. relex2...cuba lagi..thus actully kimia tu senang lahh...ak dulu first..haha, 5 markah jee...sob2..kne lect n kutuk2 mber..hambikk..A jugak spm...^^..chaiyok2 for next test

    ReplyDelete
  3. rilek laa, mula2 lagi. kena usaha lebih okay ? :)

    ReplyDelete
  4. 2 tahun da tggl alam psekolahan ni..dlu cmtu jgk..mmg xde passion dlm subjek sains..hehe..wish u all the best dik..jgn ptus asa..insyaallah ok.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam Shaz...

    Wah!~ Skema sangat ke? Hehe!~ Takpe2... Lepas ni cuba lagi ye... (^_____^)V

    P/S : Sis tak suka subjek kimia...

    ReplyDelete
  6. @sheda@erma@sis : ok...akan ku berusaha!!!

    ReplyDelete
  7. Ha3, kimia la paling xfhm dulu. Asid2 tue nak kena kira mol la apa la...

    Entry terbaru -> Gambar Perodua Myvi 2011 Dan Harga Pasaran Di Malaysia.. (",)

    ReplyDelete
  8. usaha tu tangga kejayaan.jgn mudah berputus asa:)

    ReplyDelete
  9. @budak botak:ermmm tau x perr..nmpak senag.,tapi kalau dh pekse...hancoss

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...