Friday, June 3, 2011

TuTorial:Blog aku sekarang sudah senang Coment~~

hehe...sebenarnya dah lamer dah senang....cuma aku nak syorkan kat kawan-kawan aku....kepada Aina,Afza,Malinot,dan lain-lain...aku kadang-kadang susah nak komen sebab blog korang ada mcm kat bawah ni...rasa malas pulakk..

KITA BAKO!! JERKK bende tu....

memang x suker lah...menyusahkan jerkk..


kalau korang pun ad ,.
buang la yer ,. menyusah kan betol ,.

nie care untok buang :
  1. korang pergi dekat SETTINGS - COMMENTS
2.carik SHOW WORD VERIFICATION FOR COMMENTS ,. korang select NO !

lastly korang SAVE SETTINGS ,. senang jerk kan ? ?





hehe......huhu..haha..kih3....pehal aku gelak nie...

terima kasih kepada blog CALL ME ZANA kerana memudahkan kerja aku..

2 comments:

  1. sape malinot haa gedik??? **boleh blah lahh kau**

    ReplyDelete
  2. apsal terase plak kau ni...Malinot tu cousin aku lerr....dan kau lah gedik!!

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...