Thursday, June 16, 2011

Apsal Facabook sekarang macam Kuali ni!!





Ermmm tengah syok berblogging ni mulalahh aku nak memblogwalking kat facebook....tengah paste adress blog aku kat Facebook, tibe-tibe ada satu papan website gilerr ni..
v
v
v
v

Biawak komondo punyer Facebook...menyusahkan aku jerkk nak tulis huruf2 tu sume....kalau sikit hurufnya tak per lah jugak..

Bila aku tyerr orang-orang blog...diorang jawab "SPAM"...
Apa binatang tu??....

korang tahu kerw "SPAM" tu apa???

sampai sekarang aku tak tahu SPAM tu apa....

Ada  suggestions untuk hilangkan bende tu tak??




6 comments:

  1. Budak Botak pon kena, kadang2 xda. Sebab letak link banyak2 kot kat FB, FB marah. Adeiiii...

    ReplyDelete
  2. benda nie kadang kadang nie xdew ,. tapi bile da ad nyirap pulak ,. zana pun mencari jalan penyelsai an ,. kalau da jumpe ,. roger roger dekat zana kay ^^

    ReplyDelete
  3. Salam Shaz....

    Benda ni dah lama... Sis lagi la jenuh nak menaip benda alah tu sebab Sis selalu ping kat lebih 10 fanpage blogger... Huhu!~ Tapi Sis selalu taip perkataan pertama je... Boleh je.... (^_____^)V

    ReplyDelete
  4. @sis...ermm...tp saya tetap malas nak tulis bende2 tu sume..hehe

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...