Saturday, June 25, 2011

Aku sUka fOLLow Blog Giler-giler


Memang Fun gilerrr follow blog diorang ni...Rasa tergelak ada...Rasa pelik ada, emosi pown ada jugak..
memang seronok bila baca entry diorang ni...walaupun aku duduk berjam-jam depan netbook aku ni..

SIAPAKAH BLOG KEGEMARAN AKU ITU??


BLOG AKU DAN KOREA



Blog yang sentiasa serius...


Bukan yang buat blog ni kumpulan Paramore...cuma header dia sahaja..


Fart Pictures, Images and Photos
Blog Yang sentiasa dirasuk Kentut


Blog ni sangat lawak dan terlawak sudah entry dia...bukan bahan yang lawak...cuma cara penyampaian cerita dia yang lawak




Blog Yang nampak gila tapi tak gila adalah Blog ni,..best jugak follow blog ni...apa lagi..followlah..
v
v
v
vv
v
v
v
vv
v
ehemm,ehemmm promote diri sendiri kerw...kih3....alahhh mcm lah korang tak penah promote blog korang....biasalah ni...




Kepada yang terlibat....sorrylah...bukan nak cakap blog anda GILER..sebenarnya blog anda SANGAT GEMPAK!!!!

7 comments:

  1. ap salah nye promote blog sendri kan ? ? ^^

    ReplyDelete
  2. btoi2...tapi duniadulu xda pun..hik3... masih muda..

    ReplyDelete
  3. nama ko mcm pelakon la....aku ingt sam tadi....kah..kah~

    ReplyDelete
  4. wah ni yg rase nak buat suami ni . huehuehuehueh . alamak , shawn kentut pon ade ? haha

    ReplyDelete
  5. Syazana: betol2222222 (angguk-angguk...tergigit lidah aku)

    ReplyDelete
  6. verachman: dunia apa....aku kurang jelas..


    Mr.Oren:well...tgk muka pown dh tahu mcm artis shanghai..kih3


    Eka:suami??? belom cukup umur lg..sabor eahh...hehe

    ReplyDelete
  7. perghhhh. blog gua tu beb..haha


    ni rasa terharu-biru ni beb.keh3. terima kasih.



    eka bukan makcik gua, blog lu gua admire the most.

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...