Friday, May 20, 2011

My Favourite Drama...

Salam....


ish3...makin nak exam midyear nie....makin tu aku tengok-tengok TV...ish....lepastu sambil tgk Tv sambil tu aku mencekik makanan...haha...dah lah malas nak bersenam....nasib baik aku kesekolah naik basikal...kalau tak aku dah chubby tahap gaban dah ni....Sepanjang aku bersekolah ni...aku ada menonton drama-drama yang aku takkan miss!!...ada drama Malaysia.Korea....Indon Pown ada....ash3






Drama Malaysia..


JUVANA

cerita paling gempak 2011....sape tengok cerita ni pasti nak tgk episod seterusnya....cerita ni bukannya nak mengajar cara untuk belasah orang tapi cerita just nak kasik pengajaran supaya jangan terlibat untuk ke sekolah budak jahat..


KERANAMU LAILA

cerita ni gempak jugak....sebab watak perempuan tu marah macam singa..suka marah2...tapi citer ni memang best...




DRAMA KOREA
semua drama ini aku tonton di ANIMAX CHANNEL

MY GIRL

tak payah nak cakap,,,,citer ni memang best....


PRINCESS PROSECUTOR

citer ni aku tengok kat ANIMAX CHANNEL saluran astro 715.....cerita ni pun best jugak...aku x penah miss...citer ni pasal pendakwa raya yang suka berfeshen akibat fobia pada obesity...


BRILLIANT LEGACY

yeahhhhhh.....suka-suka...tapi cerita ni panjang sangat lah....apapun cerita ni membuatkan orang tersengeh jerkkk memanjang..


OH! MY LADY

cerita korea yang paling aku minat.....sebab ada budak kecik comel..pergghh memang best lah citer ni....lawak ada...sedih pown ada....GEMPAK SEYYY...



DRAMA INDONESIA

"Stupid drama"
sebab apa aku panggil stupid...sebab aku menyampah!!! tapi tengok jugakk sineriton nie...





dah3 Shazrizal.....pegi baca buku...isnin depan nak exam biology and fizik....PEGI BACA BUKU!!!!


3 comments:

  1. haha..same ah dgn aku..rase macam bodoh je sinetron tuh..tp still nak tgk..haha..good luck exam :)

    ReplyDelete
  2. @syrupmasin:sebenarnya...sinerinton tu ialahh kejora dan bintang....meluatt aku tgk citer tu....buekkkk...tp tgk jugakk..kah3...penangan indon betoll

    ReplyDelete
  3. Ko nie..,dlu bkn maen ktk Korea tpi skg..,mcm dah addicted plk..,haha

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...