Tuesday, May 24, 2011

Filem Korea:The Way Home.......

Salam....tadi aku blogwalking....lepastu aku bukak lah blog-blog korangkan....Aku ada terbaca Blog Syukk6692 ...tentang filem korea ni.....aku dah tengok cerita ni lebih kurang 5 tahun lepas....masa tu aku masih sekolah rendah...aku tengok filem ni dengan family aku...masa tu TV7 tayangkan.....PEHHHHHH memang sedih  rrrr masa tu....nak menangis pun ada...tersebak dibuatnya tengok filem ni...Aku tabik pada pengarah dan pelakon cerita ni..




















aku syorkan untuk korang tengok...tengok banyak kali pown tak per....memang sedih.....banyak pengajaran dan  nilai-nilai murni.....best giler......saksikanlah di bawah ini....






part 1



part 2



part 3



part 4



part 5



part 6,part paling sedih



part 7



Jangan menangis......


















1 comment:

  1. seyes sangat best movie ni walaupun dah lame kuar tapi tak bosan tgk..

    ReplyDelete

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...