Thursday, May 26, 2011

Aku diserang Hantu Cakor-Cakor





Salam semua...heiishhhhh aku nak citer kat korang ni kan....seram sejuk dibuat nyerr....rasa macam berada di lautan planet pluto yg sejuk membeku gelap gelita gituu...(over)


ok lahhh...aku citer dari mula lah yerrr....
cerita dia macam ni.....selepas aku tengah study add math yang susah tahap cipanzi tu...aku lupa yang aku dah study sampai lewat malam....aku lihat jam aku pukul 11.50malam....aissseyyyman,,study berjam-jam tapi tak masok2...
macam biasa~~ aku keluar senyap-senyap dari bilik tidur aku (takut mak aku bgi penampo sebab malam2 buta tak tido) untuk tengok drama korea fav aku...Princess prosecutor...
Di malam yang sunyi....satu bunyi pown tak kedengaran...hanya dengor suara korea sahaja di tv....sedang asyik aku tengo tv.....
Tiba-tiba kat depan aku macam ada something yang mencakar-cakar....aku pikir kejap jerk....rupanya makin lamer makin kuat bunyi cakor tu.....jantung aku dah makin laju tahap kereta F1 dah ni....Aku apa lagi...duduk jelah kat situ senyap-senyap....
pehhhhhh bunyi tu makin kuat....apsal lah dia cakor-cakor kat robok mak aku...hantu jenis apa lah kau ni....kegigilian ku tahap cipan....aku amik remote astro aku kat tangan....aku baling ke arah bunyi tu....Aku takut bende tu keluar terus cakor aku balik jerkk...

tah-tah hantu ni yang keluarrr.....seramnyerrr............



rupanya...



Rumah aku diserang Biawak.....puaka punyer biawak!!!!...takot-takotkan aku...time tengah malamlah ko nak mencakor kat almari umah aku...hilang mood aku nk tgk tv......SAKA!!! ko biawak.....nnti aku tangkap ko jual kat apek sebelah umah aku buat sup biawak...jaga ko...



No comments:

Post a Comment

Rajin-rajinlah komen yerr

Kecomelan anda terserlah kalau anda klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...